MKMETAL

Voivod стримуваат песна од новиот албум

2022-01-09T14:41:47.706Z

Старциве очигледно сè уште си ја знаат „работата“. Новиот албум „Synchro Anarchy“ излегува на почетокот на следниот месец, а еве и како звучи. Ја слушаме првата песна од албумот, „Paranormalium“. Одлично!

voivod 2.jpg